Vill du lämna bilen medan du jobbar eller shoppar är Sigtuna bilverkstad ett mycket bra val. Hos oss blir du alltid nöjd oavsett om du bara vill ha bilen tvättad utvändigt eller om du vill ha en fullständig rekonditionering. Under tjänster kan du läsa mer om våra paket som förvandlar den mest slitna bilen till nära nyskick. Kombinationen av proffsiga produkter och proffsigt utfört arbete leder alltid till glänsande resultat. Vi strävar efter att alltid vara lätta att komma i kontakt med och svarar gärna på frågor och informerar om vår erbjudanden och tjänster. Det är viktigt för oss att hjälpa er att hitta rätt tjänst till rätt pris för att ni ska bli så nöjd som möjligt. Vi välkomnar dig att ringa eller maila oss, eller att komma förbi en vardag och visa upp din bil för en kostnadsfri offert.

 

Våra bilvårdstjänster

Invändigt & utvändigt

Vi tar hand om din bil och handtvättar den medan du handlar, fikar eller helt enkelt utför andra ärenden.

Polering

Rep borttagning på kemisk väg, tar effektivt bort tvätt repor samt lindrar och utjämnar.

Däckskifte/Däckbyte

Vi på Sigtuna Bilverkstad har lite billigare och bra däckbyte här i Umeå. Vi kan självklart hjälpa dig även med det mesta annat inom bilvård.

Klädseltvätt säten

Till oss är alla välkomna, extra välkommen är ni som har ont om tid. Precis som det låter går det snabbt att laga bilen hos oss.

Garanti

Bilvård i världsklass

Våra kunniga och kundvänliga medarbetare tar hand om ditt fordon på bästa sätt till konkurrenskraftiga priser.

Kvalitet i fokus

Hos oss lämnar du alltid in din bil med vetskapen om att den är i goda händer och att resultatet av bilvården alltid blir högklassig.

Garanti på bilvård

Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med den vård vi gett din bil så är det bara att komma tillbaka så fixar vi det.

Bilvård & Rekond

Vårt breda sortiment av bilvårdstjänster gör att vi kan se till att din bil alltid håller sig i bästa skick.